• úterý 06. září 2016
  • Redakce

Tři v jednom: Klubová karta – permanentka – cashbackcard

Pro příznivce Slezanu jsme připravili klubovou kartu (permanentku) s funkcí cashback!

Již při posledním přípravném utkání s Valašským Meziříčím, které začíná ve středu 7. září v 18 hodin, budou mít všichni fanoušci možnost zakoupit si permanentní vstupenku na nadcházející hokejovou sezonu 2016/2017.

Permice budou v prodeji tentýž den v klubové kanceláři na rohu budovy u parkoviště vedle autosalonu v době od 15:00 do 17:45.

S permanentkou, která stojí 600,- Kč, ušetříte oproti běžnému nákupu klasických jednorázových vstupenek na celou sezonu 25 %. Koupí permice získáte možnost vstupu na všechna domácí utkání základní části ročníku 2016/2017. Samozřejmostí je volný vstup také na případné zápasy play-off a díky přednostní kontrole se navíc vyhnete frontám u pokladen.

Permanentky budou na stejném místě v prodeji také ve čtvrtek 8. září do 12 hodin. O dalších možnostech prodeje budeme informovat následně. Rezervovat a objednávat permice si ale můžete už nyní prostřednictvím e-mailu hkopava@sportjefajn.cz.

Připravili jsme také soutěž o dvě vstupenky na utkání české reprezentace s Ruskem, které se odehraje v sobotu 10. září v 16:30 v pražské O2 areně. Výherce lístků v hodnotě 1790,- Kč bude vylosován z první stovky majitelů nových permanentek, takže není třeba otálet!

Pro sebe, pro Slezan: Do nové sezony se zbrusu novou Cashback card

Již brzy Vám Hokejový klub představí také HC Slezan Cashback Card. Ta Vám umožní profitovat hned dvakrát! Za každý nákup u partnerských společností věrnostního programu Lyoness získáte až 5% cashback (peníze zpět na Váš bankovní účet) a k tomu navíc shopping points (nákupní body), které můžete uplatnit na speciální akce u různých partnerů.

Zároveň každým nákupem podpoříte až 1% rozvoj klubu!

Již nyní využijete výhody např. u těchto partnerů: Lékárna Veronica, AUTOTIP Halfar s.r.o., Autodíly Midrla, Trampoliny.eu, Oční centrum a optika VIDUM, Kuchyňské studio Válek & Kačena a další.

O nových partnerských společnostech Vás budeme průběžně informovat. Již nyní prozradíme např. Hotel – restaurace – wellness Katharein Opava, Kavárna Obecního domu, Lifestylové studio BBrothers, Sportovnikurzy.cz, Hodinářství a zlatnictví PRIM, FROS ZPS – drogerie, oděvy a ochranné pomůcky a další.

Více informací naleznete na www.lyoness.cz.