• pátek 12. ledna 2018
  • Redakce

Slezan v sobotu zajíždí na Valašsko

Už potřetí v letošním druholigovém ročníku zamíří opavští hokejisté na led Valašského Meziříčí. S Bobry zvládl Slezan ve čtyřech duelech této sezóny dvakrát bodovat, jednou bral venku i plný bodový zisk. Potrápí tápajícího favorita i v sobotu? Zápas startuje v 17 hodin.

Poté, co Opava v zápase se Šumperkem ukončila svou dvou a půl měsíců dlouhou sérii bez vítězství, posbírala dvě prohry, s Hodonínem i Kopřivnicí padla shodně 2:5. Nyní pojede Slezan do Valašského Meziříčí, kde dokázal na začátku října uspět.

Naděje účasti v play-off však po pondělí porážce s předposlední Kopřivnicí opět o něco poklesla. Opava je s patnácti body poslední, na Tatru ztrácí už 19 bodů, na páté Valašské Meziříčí pak dokonce 25.

Bobři nejsou v pohodě, Valaši prohráli už čtyři utkání v řadě, a tak i oni budou chtít konečně bodovat. Komu se nakonec povede lépe? To se dozvíme v sobotu večer. Duel bude řídit Filip Vrba, jemuž budou asistovat Jan Vašíček a Tomáš Kučera.

Na webové stránky našeho příštího soupeře se můžete podívat zde. Pokud se do Valašského Meziříčí nevydáte osobně, můžete sledovat průběh zápasu v textové on-line reportáži.