• pondělí 06. ledna 2020
  • Martin Repper

Z turnaje v Novém Jičíně vezou ženy stříbro

Ženy se se po měsíčním půstu opět představili v soutěžním utkání. V sobotu 4. ledna se zůčastnily Vánočního turnaje ďábelských čertic v Novém Jičíně za účastí týmů Walkyries Brno, Roudnice nad Labem, Rebelky Prostějov a Opavy.

V prvním utkání naše ženy narazily na hráčky Roudnice a byla vidět měsíční herní pauza. Celé utkání holky tahaly za kratší konec, nefungovala kombinace, vždy byly u puku pozdě a celé utkání musely dotahovat výsledek.

HK Opava – Roudnice nad Labem 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

Branky Opavy: Lesníková (Pěluchová), Kubánková (Svobodová), Svobodová (Pěluchová).

Ve druhém utkání se naše ženy postavily proti Rebelkám Prostějov a od první minuty bylo vidět, že našly chuť do hokeje a vrátila se do hry jistota. Soupeře přehrály jednoznačně a v prvních dvou třetinách nedovolily soupeři ani jednu střelu na bránu.

HK Opava – Rebelky Prostějov 15:0 (4:0, 11:0, 0:0)

Branky Opavy: Šoltysová (Svobodová), Samohýlová (Pěluchová), Svobodová (Gilíková) Barvínková (Svobodová), Krpcová (Horová), Svobodová (Pěluchová), Horová (Krpcová), Pěluchová (Svobodová), Vlašánková (Gilíková), Krpcová (Lesníková), Šoltysová (Gilíková), Šoltysová (Vlašánková), Samohýlová (Repperová), Horová (Lesníková).

V posledním utkání naše ženy nastoupily proti Walkyries Brno a byl to přímý souboj o druhé místo v turnaji, jelikož oba týmy měly shodný počet bodů. Opavačky do utkání vstoupily velice aktivně a soupeři nedávaly žádnou příležitost, aby jim neuniklo druhé místo v turnaji.

HK Opava – Walkyries Brno 5 : 1 (2:0, 1:1, 2:0)

Branky Opavy: Šoltysová (Gilíková), Svobodová (Krpcová), Svobodová (Šoltysová), Svobodová (Pěluchová), Svobodová (Horová).

Soupiska Opavy na turnaji: Jeřábková, Mrňková – Repperová, Pěluchová, Šoltysová, Gilíková – Lesníková, Krpcová, Horová, Svobodová, Kubánková, Vlašánková, Samohýlová, Barvínková, Sládečková, Dubná, Maxnerová. Trenér: Martin Repper.