• pondělí 03. února 2020
  • Tomáš Chalupa

Ženy si doma otevřely střelnici

Doslova střelnici si ženy Slezanu otevřely v domácím duelu s Cherokees. Svým soupeřkám nasázely potupnou desítku a do tabulky si připisují tři body.

HK Opava – HC Cherokees 10:1 (1:0, 3:0, 6:1)

Branky a nahrávky: 5. Šoltysová (Pěluchová, Lesníková), 26. Svobodová (Kubánková), 31. Samohýlová (Krpcová, Horová), 35. Samohýlová (Krpcová), 43. Horová (Krpcová), 43. Svobodová (Sládečková), 47. Svobodová (Sládečková), 50. Kubánková (Šoltysová), 54. Samohýlová (Krpcová), 57. Svobodová – 59. Vallová.

Vyloučení: 2:3.

Opava: Mrňková – Šoltysová, Repperová, Pěluchová, Sládečková, Gilíková – Samohýlová, Krpcová, Horová, Svobodová, Kubánková, Lesníková, Maxnerová, Barvínková, Vlašánková. Trenér: Martin Repper, asistent Petr Peš.

Martin Repper (trenér Opavy): „V předposledním zápase doma jsme hostili poslední tým tabulky, ale tento tým potrápil minulý týden lídra skupiny a dokázal uhrát remízu. Před utkáním jsem holky nabádal, že nás nemusí čekat nic lehkého a v první třetině byl náš hokej trochu ospalý, nechodili jsme si pro puky a také bylo velice málo střelby a toho docela využíval soupeř, který měl pár šancí, ale do vedení jsme šli my. V kabině po první třetině bylo potřeba upozornit na některé detaily a hned to bylo ve druhé třetině na ledě vidět, kdy jsme se tlačili před gólmana a začali jsme soupeře přetlačovat a začaly padat góly. Do třetí části už holky hrály to, co jsme si řekli, a soupeře k ničemu nepustily. Jediný gól, který jsme dostali, asi padl po přerušení hry, tak je možná škoda, že gólmanka neuhrála čisté konto.“

Další utkání hrajeme za 14 dní ve Vsetíně.