• pondělí 09. března 2020
  • Tomáš Chalupa

Slezan si zahraje s Univerzitou Palackého, na semifinále klub chystá výhodný předprodej

Opavští hokejisté si přípravu na semifinálové bitvy zpestří přátelským utkáním s netradičním soupeřem. Ve čtvrtek Opava od 18:45 na vlastním ledě vyzve účastníka Univerzitní ligy – Univerzitu Palackého. Zároveň klub chystá předprodej lístků na play-off.

Přátelský zápas s Univerzitou Palackého Slezan sehraje ve čtvrtek od 18:45 na vlastním zimáku. Vstupné na utkání je symbolických 20 korun, držitelé permanentek mají vstup zdarma.

Zároveň budou mít fanoušci již při tomto utkání možnost zakoupení výhodného balíčku vstupenek na dvě domácí semifinálová utkání, která jsou na programu ve středu 18. března od 18:00 a v neděli 22. března od 17:00. Balíček bude stát 140 korun, vstupenka na jednotlivá utkání půjde v předprodeji koupit za 70 korun. K dostání budou tyto levnější vstupenky také od středy 11. března až do úterý 17. března v každý pracovní den mezi 15. a 17. hodinou na klubovém sekretariátu. Vstupenky na nedělní utkání se na sekretariátu budou prodávat pouze ve čtvrtek 19. března od 15 do 17 hodin. V den zápasu už budou vstupenky k dostání pouze na pokladnách a stát budou 80 korun. Ženské vstupné v předprodeji vyjde na 30 korun, v den zápasu na 40 korun. Děti do dvanácti let mají vstup zdarma.

„Doporučujeme našim fanouškům využít možnosti nákupu lístků v předprodeji. Kromě finanční úspory se díky tomu také vyhnou případným frontám u pokladen,“ uvedl klubový asistent Zbyněk Sklíba. „Permanentní vstupenky zůstávají v platnosti po celé play-off,“ doplnil.